1. Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät verkkosivuillamme. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut jotka sisältää postus-ja käsittelykulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

2. Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet ainoastaan Suomeen. Lähetämme tilaukset 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta, ellei tuotteen kohdalla ole erikseen muuta ilmoitettu. Ruuhka-aikaan, esimerkiksi alennusmyyntien aikana toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät!

Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai tehdä siihen muutoksia, on tärkeää, että otat meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen vinputiikki@outlook.com tai puhelimitse 045 650 3628 mahdollisimman pian ennen kuin ehdimme pakata ja toimittaa tilauksen.

Sinulla on 14 vrk:n palautusoikeus tilaamillesi tuotteille. Palautuksesta tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vinputiikki@outlook.com 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tuotteet ovat palautettava viipymättä. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti, myöskään tuotelappuja ei saa irrottaa! Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisissä pakkauksissa. Mikäli tuote on esim. likainen tai karvainen emme palauta täyttä summaa. Jos tuote on käyttökelvoton, niin palautamme sen asiakkaalle, joka tällöin myös vastaa palautuskuluista. Liitä mukaan asiallisesti täytetty asiakaspalautuslomake joka löytyy paketista sekä pankkitietosi, mikäli haluat purkaa kaupan. Asiakaspalautus käsitellään ja mahdolliset rahapalautukset maksetaan 14 päivän kuluessa palautuksen käsittelystä.

Pakettia säilytetään postissa ja pakettiautomaateissa 7 vrk, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Jos olet estynyt noutamaan paketin, ILMOITA SIITÄ MEILLE SÄHKÖPOSTITSE! Jos asiakas jättää paketin noutamatta ilman ilmoitusta, veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kustannukset (15 €) asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta, postiennakkoa, palautuksen kuljetusta sekä takaisin varastoon lajittelua.

3. MAKSUTAVAT:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj,

y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

 Lutakonaukio 7 

40100 Jyväskylä 

Klikkaa tutustuaksesi Paytrail maksupalveluun: www.paytrail.com 


4. MINIMITILAUS:

Meillä ei ole minimitilausrajaa. Lisäämme toimituskulut jokaiseen tilaukseen.

5. TOIMITUSAIKA:

Lähetämme tilauksen 1-4 työpäivässä. Jos toimitusaika on poikkeava, siitä on ilmoitettu tuotteen kohdalla. Jos toimitusajassa ilmenee viivästymisiä, otamme yhteyttä.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai tehdä siihen muutoksia, on tärkeää, että otat meihin yhteyttä osoitteessa vinputiikki@outlook.com mahdollisimman pian ennen kuin ehdimme pakata ja toimittaa tilauksen.

6. PALAUTUKSET:

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus*. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti eikä siinä olevia tuotelappuja saa irrottaa! Mikäli tuotteessa on epäpuhtauksia, jotka joudumme puhdistamaan, emme palauta täyttä summaa. Jos tuote on myyntikelvoton, emme voi vastaanottaa palautusta. Jos joudumme lähettämään käytetyn/epäpuhtaan tuotteen takaisin asiakkaalle, asiakas vastaa toimituskuluista.

Uima-asujen on oltava käyttämättömiä eikä niissä olevia sinettejä saa irrottaa. Muuten emme voi vastaanottaa palautusta hygieniasyistä.

*HUOM! Sukkahousuilla, korviksilla ja hiuskoristeilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

Huom! Tarkista, ettei tuotteissa ole esim. lemmikin karvoja tai muita epäpuhtauksia.

Toimi näin:

Asiakaspalautuksesta on aina ilmoitettava meille sähköpostitse. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen vinputiikki@outlook.com. Ilmoita viestissäsi tilausnumerosi, nimesi, tuoteet ja niiden palautuksen syy sekä mahdolliset vaihtotoiveesi, niin autamme sekä koon valinnassa ja varaamme vaihtotuotteet sinulle valmiiksi. Saat vastausviestissäsi Postin palautustunnuksen lähettämistä varten.

Kirjoita saamasi palautuskoodi pakettiin ja jätä paketti postin kuljetettavaksi.

Täytä palautuskaavake ja kirjoita siihen tietosi sekä miksi haluat palauttaa tuotteet.

Palautukset osoiteeseen:

VINPUTIIKKI OY

RIENILÄNTIE 1

38420 SASTAMALA

Puh. 045 650 3628

Lähetä paketti asiakaspalautuksena ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Vaadi postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se.

Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

Palautuksissa palautamme sinulle tuotteiden hinnan, toimituskuluja ei palauteta. Palautuksista ei myöskään makseta takaisin mahdollisia maksutapa-/laskutuslisiä (laskutilaukset).

Jos tuote on viallinen, Vinputiikki Oy  vastaa palautus- ja vaihtokuluista.

HUOM! Noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus! Jos et jostain syystä pysty noutamaan pakettia, ilmoita meille asiasta sähköpostitse: vinputiikki@outlook.com.

Jos asiakas jättää noutamatta paketin, ilmoittamatta siitä Vinputiikille veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut (15 €) asiakkaalta laskun muodossa. Toistuvissa noutamatta jätetyissä toimituksissa emme enää toimita kyseisen asiakkaan tilauksia.