3. Maksutavat

Checkout 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

MobilePayn maksuehdot

Pivon käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat Collector, Jousto ja OP Lasku

Luethan rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot.

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja CollectorBank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto lasku ja osamaksu. Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskunsaatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisentunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidunluottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Laskutoimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

  • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
  • 50–2000 € ostoksille
  • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
  • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
  • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
  • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.
Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

4. Minimitilaus

Meillä ei ole minimitilausrajaa. Lisäämme toimituskulut jokaiseen tilaukseen.

5. Toimitusaika

Lähetämme tilauksen 1-4 työpäivässä. Jos toimitusaika on poikkeava, siitä on ilmoitettu tuotteen kohdalla. Jos toimitusajassa ilmenee viivästymisiä, otamme yhteyttä.

 Jos haluat peruuttaa tilauksesi tai tehdä siihen muutoksia, on tärkeää, että otat meihin yhteyttä osoitteessa vinputiikki@outlook.com mahdollisimman pian ennen kuin ehdimme pakata ja toimittaa tilauksen.

6. Palautukset

Tilaamillasi tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus*. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli tuotteen tulee olla käyttämätön ja siisti eikä siinä olevia tuotelappuja saa irrottaa! Mikäli tuotteessa on epäpuhtauksia, jotka joudumme puhdistamaan, emme palauta täyttä summaa. Jos tuote on myyntikelvoton, emme voi vastaanottaa palautusta. Jos joudumme lähettämään käytetyn/epäpuhtaan tuotteen takaisin asiakkaalle, asiakas vastaa toimituskuluista.

Uima-asujen on oltava käyttämättömiä eikä niissä olevia sinettejä saa irrottaa. Muuten emme voi vastaanottaa palautusta hygieniasyistä.

*HUOM! Sukkahousuilla, korviksilla ja hiuskoristeilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

Huom! Tarkista, ettei tuotteissa ole esim. lemmikin karvoja tai muita epäpuhtauksia.

Toimi näin:

Asiakaspalautuksesta on aina ilmoitettava meille sähköpostitse. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen vinputiikki@outlook.com. Ilmoita viestissäsi tilausnumerosi, nimesi, tuoteet ja niiden palautuksen syy sekä mahdolliset vaihtotoiveesi, niin autamme sekä koon valinnassa ja varaamme vaihtotuotteet sinulle valmiiksi. Saat vastausviestissäsi Postin palautustunnuksen lähettämistä varten.

Kirjoita saamasi palautuskoodi pakettiin ja jätä paketti postin kuljetettavaksi.

Täytä palautuskaavake ja kirjoita siihen tietosi sekä miksi haluat palauttaa tuotteet.

Palautukset osoiteeseen:

ASIAKASPALAUTUS

VINPUTIIKKI OY

RIENILÄNTIE 1

38420 SASTAMALA

Puh. 045 650 3628

Lähetä paketti asiakaspalautuksena ylläolevien ohjeiden mukaisesti. Vaadi postista palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se.

Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.

Palautuksissa palautamme sinulle tuotteiden hinnan, toimituskuluja ei palauteta. Palautuksista ei myöskään makseta takaisin mahdollisia maksutapa-/laskutuslisiä (laskutilaukset).

Jos tuote on viallinen, Vinputiikki Oy  vastaa palautus- ja vaihtokuluista.

HUOM! Noutamaton paketti ei ole sama kuin palautus! Jos et jostain syystä pysty noutamaan pakettia, ilmoita meille asiasta sähköpostitse: vinputiikki@outlook.com.

Jos asiakas jättää noutamatta paketin, ilmoittamatta siitä Vinputiikille veloitamme noutamattomasta paketista aiheutuneet kulut (15 €) asiakkaalta laskun muodossa. Toistuvissa noutamatta jätetyissä toimituksissa emme enää toimita kyseisen asiakkaan tilauksia.

7. Tietosuoja

Tietosuojaseloste 

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot 

Vinputiikki Oy / Y-tunnus 2779369-6  
Rieniläntie 1  
38420 Sastamala 

Sähköposti: vinputiikki@outlook.com  

Vinputiikki Oy:n tietosuojavastaava: Niina Valkama-Järvensivu puh. 045 650 3628  

Tämä tietosuojaseloste on tarkoitettu Vinputiikki Oy:n asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille, mukaan lukien verkkosivujemme käyttäjät ja markkinointitoimintamme kohteet. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa, mitä henkilötietoja keräämme ja miten näitä tietoja käytetään. 

Mitä tietoja kerätään? 

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta.  

Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.  

Lisäksi verkkokaupan/myymälän tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. 

Mihin henkilötietoja käytetään? 

Henkilötietoja käytetään: 

Käsittelemme henkilötietoja lain sallimiin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin ja täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme. Näitä käsittelytarkoituksia ovat: 

Myynti ja siihen liittyvät palvelut 

Myyntikäsittely, kuten tilaukset/ostot, toimitukset, laskutus 

Takuut, laadun varmistaminen, reklamaatiot, palautteet, tiedustelut ja muu tuotteisiin ja palveluihin liittyvä kommunikointi 

Verkkokauppa ja sen ylläpito 

Asiakassuhteiden hallinta 

Viestintä ja suhdetoiminta 

Markkinointi, mukaan lukien verkkoseuranta ja kohdennettu mainonta 

Markkinointitapahtumat ja – kilpailut 

Liiketoiminnan kehittäminen 

Tuotteiden ja palvelujen analysointi, tilastoiminen ja kehittäminen 

Palvelujen ja verkkosivujen käytön seuranta palvelujen kehittämiseen ja optimointiin 

Tietoturva 

IT-ympäristöjen tietoturvan varmistaminen 

Lakisääteisten oikeuksiemme turvaaminen esim. puolustautuminen oikeusvaateeseen tai riidan ratkaiseminen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi kuten väärinkäytösten estämiseksi ja muiden osapuolten etujen suojaamiseksi. 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. 

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. 

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään? 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin, niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi. 

Kun henkilötietoja ei enää tarvita, siihen tarkoitukseen mihin ne on kerätty, tiedot passivoidaan ja niiden käsittelyä rajoitetaan esim. vain lakisääteisiin tarkoituksiin. Tämän jälkeen tiedot poistetaan lopullisesti kohtuullisessa ajassa. Säilytysajan pituus riippuu tiedon käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi myyntiin liittyvät tiedot säilytetään vähintään 10 vuotta johtuen lakisääteisistä kirjapitovelvollisuuksista.  

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille 

Luovutamme henkilötietoja yhteistyökumppaneille liiketoiminnan mahdollistamiseksi.  

Vastaanottajien ryhmät 

Rahoitus- ja luottotietopalvelujen tarjoajat 

Kirjanpitopalvelujen tarjoajat 

IT-palvelujen tarjoajat 

Palvelujen tai tuotteiden toimitus, asiakaspalvelu ja laadun varmistus 

Markkinoinnin, viestinnän ja suhdetoiminnan palvelujen tarjoajat 

Verkkoseurantapalvelujen tarjoajat 

Koulutuspalvelujen tarjoajat 

Rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin (tarkastusoikeus) 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Vinputiikki Oy:n asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Tarkastusoikeus voidaan evätä laissa säädetyin perustein.  Pyydämme tarvittaessa lisätietoja varmistaaksemme pyynnön esittäjän henkilöllisyyden. Vastaamme pyyntöihin viimeistään kuukauden kuluttua siitä, kun olemme varmistaneet esittäjän henkilöllisyyden ja saaneet riittävät tiedot pyynnön toteuttamiseen. Tarkastusoikeuden käyttäminen on lähtökohtaisesti maksutonta. 

Rekisteröidyn oikeus vaatia tiedon oikaisemista, poistamista tai käsittelyn rajoittamista. 

Oikeus saada pääsy tietoihin ja oikaista tietoja 

Rekisteröidyllä on oikeus saada tieto siitä, mitä henkilötietoja me käsittelemme ja miten, tai vahvistus siitä, ettemme käsittele tietoja. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat epätarkat tai virheelliset tiedot oikaistua. 

Jos asiakas on rekisteröitynyt käyttäjä, hän voi esimerkiksi päivittää omia perustietojaan verkkokaupan tilihallinnan kautta. Siltä osin kuin rekisteröity tai käyttäjä voi toimia itse, hänen on ilman aiheetonta viivytystä, saatuaan tiedon virheestä tai, virheen itse havaittuaan, oma-aloitteisesti oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut tieto. 

Siltä osin kuin rekisteröity ei pysty korjaamaan tietoja itse, korjauspyyntö tehdään suoraan Vinputiikin tietosuojasta vastaavalle henkilölle.  

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötiedot tai rajoittamaan niiden käsittelyä. Mikäli meillä on lakisääteinen peruste kieltäytyä pyynnöstä, ilmoitamme asiasta rekisteröidylle. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä tiettyihin tarkoituksiin (kuten suoramarkkinointi).  

Oikeus siirtää tiedot toiseen järjestelmään 

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot, jotka hän on toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, sekä oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Siirron kohteena olevien henkilötietojen käsittelyn tulee perustua suostumukseen tai sopimukseen, ja tietojen käsittelyn tulee olla automaattista. 

Oikeus perua suostumus 

Mikäli rekisteröity on antanut suostumuksen tiettyyn henkilötietoja koskevaan käsittelyyn, hän voi koska tahansa perua suostumuksensa.  

Rekisteröidyn oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle 

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä. 

Miten rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan? 

Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan ottamalla yhteyttä meihin, yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen alusta. Pyyntö tulee esittää kirjallisesti ja sen tulee sisältää riittävästi tietoja, joiden avulla voimme varmistaa henkilöllisyyden. Lisäksi, sen tulee olla riittävän yksilöity/kohdennettu, jotta voimme toteuttaa sen. Pyydämme lisätietoja tarvittaessa. 

Ilmoitamme henkilötietojen vastaanottajille, jos olemme saaneet pyynnön oikaista, poistaa tai rajoittamaan tietojen käsittelyä, ellei tämä osoittaudu mahdottomaksi tai vaadi kohtuutonta vaivaa. 

Meillä on oikeus kieltäytyä suorittamasta sellaisia pyyntöjä, jotka ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia, erityisesti jos sellaisia esitetään toistuvasti. Meillä on myös vaihtoehtoisesti oikeus periä toimenpiteistä kohtuullinen maksu, joka perustuu siitä aiheutuviin kustannuksiin. 

Henkilötietojen turvallisuus 

Käsittelemme henkilötietoja soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, ja varmistamme tietojen käsittelysopimuksilla, että myös alihankkijamme noudattavat näitä säädöksiä. 

Meillä on ajantasaiset tekniset tietoturvajärjestelyt, jotka suojaavat henkilötietoja oikeudettomalta pääsyltä tai tiedonsiirrolta, sekä vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tiedon tuhoamiselta, hävittämiseltä tai muuttamiselta. Järjestelmien ja ympäristöjen, joissa henkilötietoja käsitellään, tietoturva ja tietosuoja on kokonaisuudessaan toteutettu asianmukaisesti. Olemme varmistaneet tallennetun tiedon, pääsyoikeuksien ja luottamuksellisen sekä arkaluonteisen tiedon käsittelyn tietoturvan. 

Henkilötietoihin pääsy on rajattu siten, että työntekijöillä on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat työtehtäviensä suorittamisen. Pääsynhallinta perustuu työntekijän tehtäviin ja toimintoihin. Kaikkien henkilötietoja käsittelevien henkilöiden tulee käsitellä tietoja luottamuksellisesti. IT-ympäristöön pääsy vaatii tunnistautumista , ja järjestelmiin pääsyä on myös rajoitettu erilaisilla käyttäjäoikeuksilla. Fyysisiin tiloihin pääsyä on rajattu yksilöllisin pääsyoikeuksin ja avaimin. 

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen 

Muutamme tai päivitämme tätä tietosuojaselostetta tarpeen vaatiessa esim. myynti- tai markkinointikäytäntöjen muutosten, palvelujen tarjoajien vaihtumisen tai lainsäädännön muutosten takia. Muutoshistoria löytyy tietosuojaselosteen yhteydestä. Merkittävistä muutoksista voimme ilmoittaa myös erillisellä ilmoituksella (esim. sähköpostilla). 

Versiohistoria 

#1/25.5.2018