Magnetic Lash Cleansing Foam, puhdistusvaahto nauharipsille

4Beauty Finland
Magnetic Lash Cleansing Foam, puhdistusvaahto nauharipsille
Magnetic Lash Cleansing Foam, puhdistusvaahto nauharipsille Magnetic Lash Cleansing Foam, puhdistusvaahto nauharipsille

Puhdistusvaahto nauharipsille, magneettiripsille, Adhesive Linerille ja ripsipidennyksille.

12,03 €
18,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Tuotenumero 308901

Magnetic Lash Cleansing Foam on pehmeä puhdistusvaahto, joka on hellävarainen silmille ja ripsille. Puhdistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin jäämät kuivattamatta kuitenkaan ihoa. Puhdistusvaahdossa on öljytön koostumus, jonka ansiosta soveltuu niin magneettiripsille kuin myös silmänympärysiholle, ripsipidennyksille, irtoripsille, Adhesive Lash Linerille ja kevyen meikin puhdistamiseen kasvoilta. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Ihosta riippuen, poistaa jopa magneettisen eyelinerin. Puhdistusvaahdossa yhdistyvät huippulaatu ja innovatiivinen tuotekehitys. Tuote on miellyttävä käyttää ja lopputulos on raikas ja puhdas.

Käyttöohje nauharipsien puhdistamiseen: Kastele nauharipset vedellä. Voit laittaa ripset pieneen vesikulhoon. Pumppaa 1-2 painallusta puhdistusvaahtoa ja puhdista magneettiripset sivelemällä hellästi ripsikuituja tyvestä kärkeen sormien välissä. Parhaan pesutuloksen saat kuitenkin käyttämällä ripsien puhdistussivellintä, joka myydään erikseen. Sillä saat puhdistettua myös helposti ripsien tyven ja luomen rajan. Puhdistussivellin pitää myös kuidut avonaisena. Huuhtele ripset huolellisesti vedellä ja anna kuivua lopuksi pyyheliinan tai talouspaperin päällä. 

Käyttöohje kasvot ja silmäluomet: Kostuta kädet ja kasvot vedellä. Annostele pieni määrä puhdistusvaahtoa kostutetuille sormenpäille ja hiero hellävaraisesti silmäluomille, ripsille ja koko kasvoille. Huuhtele huolellisesti vedellä.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Älä käytä jos silmä on vahingoittunut tai tulehtunut. Ota tarvittaessa yhteys lääkäriin. Ei lasten tai eläinten ulottuville. Säilytä pullo pystyasennossa, tiukasti suljettuna ja valolta suojattuna.

Öljytön, Sopii kaikille ihotyypeille.

INGREDIENTS: AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DECYL GLUCOSIDE, POLYSORBATE 20, GLYCERIN, PANTHENOL, SODIUM PCA, SORBITOL, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) FRUIT EXTRACT,  ANTHEMIS NOBILIS (ROMAN CHAMOMILE) FLOWER OIL*, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID

Vegaaninen ja Cruelty Free

(*Limonene, linalool, geraniol naturally present in anthemis nobilis flower oil)

50ml/ Made in China

HUOM! SIVELLIN MYYDÄÄN ERIKSEEN

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet