Irtoripset Adhesive Lash Linerille

4Beauty Finland
Irtoripset Adhesive Lash Linerille
Irtoripset Adhesive Lash Linerille Irtoripset Adhesive Lash Linerille Irtoripset Adhesive Lash Linerille Irtoripset Adhesive Lash Linerille Irtoripset Adhesive Lash Linerille

Laadukkaat ja kestävät nauharipset niin arkiseen kuin dramaattiseen tyyliin.

18,80 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 307581

Laadukkaat, kestävät ja turvalliset nauharipset käytettäväksi Adhesive Lash Linerin kanssa. Neljä erilaista mallia, joista löydät juuri sinulle itsellesi sopivat, kaipasitpa ripsiä sitten arkisenpaan tai näyttävän dramaattiseen ilmeeseen. 

4Beauty Finland-nauharipset valmistetaan huolellisesti käsin sitomalla 2.8 cm pitkään, erittäin ohueen, mutta kestävään ripsinauhaan. Ne  ovat valmistettu laadukkaasta synteettisestä silkistä ja ne ovat uskomattoman luonnolliset, turvalliset ja helppokäyttöiset.

PARIS

Paris-mallin erikoisuus on rivistön keskellä olevat tuuheammat kuidut tekevät katseesta intensiivisen ja naisellisen. Täydennä tyylisi illanistujaisiin, konsertti-iltaan tai tärkeään työtilaisuuteen. Näitä ripsiä käyttävät niin esiintyjät kuin yleisökin.

Koko silmän pituus eli ripsinauhan pituus on 2.8cm, kuidun pituus 7-11mm.

 

MILAN

Tämä malli on tähtisilmien aatelia. Tämän mallin ripsinauhan pituus on (2.8 cm, kuidun pituus 7-11 mm). 

SYDNEY

Tämän mallin avulla täydennät niin arki- kuin juhlameikin. Ulkonurkkaan pitenevät kuidut lisäävät katseeseen kissamaisuutta. Loihdi silmiisi meikkitrendien tyylinen katse.

Tämän mallin ripsinauhan pituus on 2.8 cm,kuidun pituus 7-11,5 mm. 

NEW YORK

Tämä malli on näyttävä katseen vangitsija, jolla viimeistelet täydellisen juhlalookin. Tiheät kuidut antavat katseeseen syvyyttä.

Tämän mallin ripsinauhan pituus on 2.8cm, kuidun pituus 7-12mm. 


LISÄTIEDOT

Uudelleenkäytettävät useita kymmeniä kertoja oikein huollettuna. Kiinnittyvät erinomaisesti Adhesive Lash Linerin avulla. Mikäli käytät ripsiväriä, muistathan levittää sen ennen nauharipsien kiinnittämistä. Adhesive Lash Linerin levityksen jälkeen tuo irtoripset rajauksen päälle. Paina kevyesti luomea vasten.

Huom! Muistathan taivuttaa nauharipset ensin oman silmän muotoon, ennen asennusta. Taivuta nauharipsiä aina hellävaroen.

Vinkki! Yleensä nauharipsiä voi myös halutessaan leikata oman silmän pituiseksi.

Irrota nauharipset Adhesive Lash eyelinerista varovasti, jotta et vahingoita omia ripsiäsi. Kokeile varovasti sormillasi, irtoaako ripsinauha luonnollisesti sisä- tai ulkonurkasta ja vedä ripset rauhallisesti irti. Jos ripset ovat kuitenkin todella tiukassa, käytä öljytöntä silmämeikinpoistoainetta ja anna sen liuottaa ripsiväri ja eyeliner kunnolla irti ennen ripsinauhan irroittamista.

Huom! Huomioithan, että öljymäinen puhdistusaine ei sovellu nauharipsien puhdistamiseen eikä ripsipidennysten käyttäjille. Ota siis aina nauharipset pois ennen, kuin poistat eyelinerin luomelta.

HUOM! Hygieniasyistä ripsiä (avattu pakkaus) ei voi palauttaa.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet